Меню
Каталог
Закрити
uk
+38 (098) 762-54-33
Київ
Приймаємо дзвінки

з 9:00 до 20:00


вул. Дегтярівська 21 (територія заводу БудШляхМаш)

Пн.-Пт.

9:00 - 20:00

Сб.

11:00 - 17:00

Що таке холодильне обладнання?

Реалізація харчових продуктів чи готових страв, як і харчова промисловість загалом, неможлива без застосування холодильних установок. Саме ефективність та безвідмовність роботи цих агрегатів впливає на успіх профільного підприємства. Що таке холодильне обладнання, яким воно буває?

Де використовується холодильне обладнання: поширена класифікація

Ринок послуг дуже швидко змінюється, тому, якщо розмірковувати про те, що входить у холодильне обладнання, то можна лише умовно розділити його на групи:/p>

  • Промислові установки. Це ефективні агрегати з потужністю охолодження від 10 кВт, вони забезпечать заморожування та зберігання продуктів на тривалий час. Пристрої використовують на складах, великих магазинах і торгових центрах, харчових виробничих цехах.

  • Пристрої для організації торгівлі товарами. Що таке торгове холодильне обладнання нескладно зрозуміти за назвою. Це широкий асортимент установок, розрахованих для відкритого розміщення продуктів, що відразу йдуть на продаж, а також пристрої, що дозволяють зберігати харчову сировину, що часто витрачається, при певній температурі..

Також слід зазначити про те, що таке побутове холодильне обладнання, оскільки багато початківців організаторів харчового бізнесу не бачать різниці між промисловими установками та пристроями, які використовуються в житлових приміщеннях. До побутових відносять холодильники, ларі та холодильні камери, розраховані на невелику місткість та продуктивність, тому такі агрегати рідко використовують у кафе, ресторанах, на харчовому виробництві..

Холодильне обладнання: із чого складається

Холодильне обладнання – що це таке? Щоб точно розуміти відповідь на це питання, ознайомимося з кількома прикладами установок, розрахованих на серйозні навантаження:

  • Камери. Пристрої для розміщення продуктів за певної температури місткістю від 6 до 100 куб. метрів. Камери відрізняються температурними режимами, місцем експлуатації, методами установки.

  • Холодильні столи. Ці пристрої використовуються на території багатьох ресторанів та кафе. Багато керівників знають, включаючи в список обов’язкової обстановки робочої зони дане холодильне обладнання, що це розробний стіл, який поєднує в собі функції холодильної камери. Потужність та місткість можна вибирати залежно від потреб підприємства.

  • Холодильні шафи. Бувають різної місткості, зі скляними або глухими, розстібними або розсувними дверцятами, з динамічним і статичним охолодженням.

Також існує безліч допоміжних апаратів, наприклад:

  • камери шокової заморозки;

  • морозильні скрині;

  • генератори льоду;

  • скороморозильні камери;

  • холодильні вітрини, торгові прилавки..

Тепер ви дізналися, поверхово вивчивши холодильне обладнання,що це цілі групи функціональних агрегатів, без яких неможливо організувати бізнес у сфері громадського харчування.

В связи с поднятием цен на металл стоимость изделия уточняйте у менеджера. ЗВОНИТЕ: +38 (098) 447 22 66 Відхилити